aD:Gülben yaS:11 Siteyi sewioR msn?:eft.. NeDen S.moD oLmaq istioRsn?:Her üye rütbem yükseldiğinde siteye daha çok bağlanıorm.. PayLasım Yaptın Mı?:evet yaptm Kac saat onLinesn?4-5 saat..
Ben eğer alınırsam AShleyci editör süper mod olmak istiorm
isilovato
Ashleyci Admin
Mesaj Sayısı : 2650 Yaş : 29 Nerden : la la land HSM'den favorin? : Sharpey Kayıt tarihi : 05/10/08
aD:Gizem yaS:13 Siteyi sewioR msn?:Evet hemde çokk NeDen S.moD oLmaq istioRsn?:Benim de siteywe bir katkim olsun diye.. PayLasım Yaptın Mı?:Evet Kac saat onLinesn:4-5-6-7 saat..
|qİzEm| ^^ Emekli ^^
Mesaj Sayısı : 5496 Yaş : 29 Nerden : Vanessa Ve Ashleyimin Kalbinden! HSM'den favorin? : Ashley&Vanessa Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: Ashleyci Süper Moderatör Alımları :) Perş. Ocak 01, 2009 3:06 pm
aD:Gizem yaS:13 Siteyi sewioR msn?:Evet hemde çokk NeDen S.moD oLmaq istioRsn?:Benim de siteywe bir katkim olsun diye.. PayLasım Yaptın Mı?:Evet Kac saat onLinesn:4-5-6-7 saat..
KAÇ AYDAN BERİ BEKLİYORUM CVP VERMİYCEKMİSİNİZ???
ash[ay]Ley
AshLey KoLiq
Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 29 Nerden : AshLey\'in mükemmeL qüLüşünDen hayLey\'in poRTaKaL Renqi sacLaRından .. HSM'den favorin? : Zac ve AshLey Kayıt tarihi : 18/11/08
Konu: Geri: Ashleyci Süper Moderatör Alımları :) Perş. Ocak 01, 2009 3:10 pm
Bn snden daha uzun süRediR bekLiorm asLnda.. Ama hiç cvp yok..
|qİzEm| ^^ Emekli ^^
Mesaj Sayısı : 5496 Yaş : 29 Nerden : Vanessa Ve Ashleyimin Kalbinden! HSM'den favorin? : Ashley&Vanessa Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: Ashleyci Süper Moderatör Alımları :) Perş. Ocak 08, 2009 3:32 pm
5-7 AYDANNN BERİ BEKLİYORUM CVP VERMİYCEKMİSİNİZ??? BU KADARDA SORUMSUZLUK OLMAZZZ